Kotia etsivät

 

Luovutettavista eläimistä peritään luovutusmaksu: aikuisista kissoista 130 € ja 150 € pennusta. Kissanpennuista perittävästä maksusta palautetaan kuittia vastaan 50 € leikkauskuluista.

Kissat ovat aina leikattuja (ei koske liian nuoria),vähintään kertaalleen rokotettuja, madotettuja, sirutettuja ja muuten hoidettuja, terveitä kissoja.

Kissat luovutetaan vain sisäkissoiksi.

Koirat luovutetaan leikattuina, rokotettuina, sirutettuina ja madotettuina. Aikuisen koiran luovutusmaksu on 300e.

 

 

 

Hessu on 1,5-vuotias aktiivinen nuorimies!
Reippaan ja ihmisläheisen luonteensa ansiosta Hessu sopeutui sijaiskotiin todella nopeasti. Aiempaa kokemusta lajitovereista ei ollut, mutta sekään ei tuottanut ongelmia. Hessu tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa.
Pysyvässä kodissa voi siis olla entuudestaan kissoja, tai sitten ei. Kumpikin vaihtoehto sopii tälle pojalle, kunhan seuraa ja tekemistä riittää!

 

 

Kaunis ja lempeä Veera etsii itselleen omaa kotia. Noin 4 vuotias neitokainen on elellyt useamman kissan taloudessa. On suvaitsevainen muita kissoja kohtaan. Käpertyy mielellään syliin rapsuteltavaksi ja yöllä viereen nukkumaan.

 

 

Täysikasvuinen uros, joka näyttää pehmolelulta ja on yhtä pienikin? Kyllä, sellainen Töpö on!
Kerrassaan ylitsevuotavan hellyydenkipeä ja ihmisläheinen poika, joka antaa märän pusun suulle. Iältään Töpö on arviomme mukaan aikuinen, mutta nuori. Hyvin leikkisä, joten tarvitsee paljon leluja ja aktiviteettia!

 

 

Geisha etsii omaa kotiaan! Geisha on sosiaalinen 3-vuotias nuori neitokainen, joka rakastaa keskustella ihmisensä kanssa ja olla rapsuteltavana. Geishan kanssa öitään ei tarvitse nukkua yksin sillä hän on aina vieressä ja nukkumaan laittaessa tykkää tassutella mahan päällä. Geisha tulee toimeen toisten kissojen kanssa mutta ei välttämättä tarvitse kissa-kaveria.

 

 

Tässäpä pikkuinen Simo, alle vuoden ikäinen viikari!
Äärettömän ihmisläheinen ja hellyydenkipeä, sekä iästä johtuen myös varsin aktiivinen ja leikkisä. Simo elää usean muun kissan kanssa, ja tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen. Kissakaveri olisi plussaa myös pysyvässä kodissa.
Simo on jo leikattu, eli valmis paketti omaan kotiin!

 

 

Omaan kotiin kaipailisi ihana Hugoliina! Tämä tyttö on todella ihmisrakas, viihtyy sylissä ja rakastaa hellittelyhetkiä.  Hugoliina on siro ja kaunis neitokainen ja arviomme mukaan reilusti alle vuoden ikäinen. Hugoliinan lempipuuhaa on leikkiminen ja tyttö onkin varsinainen energiapakkaus! Hugoliina myös juttelee mielellään, on erittäin kiltti ja sopii varmasti mainiosti lapsiperheeseenkin. Tulee toimeen kissakaverien kanssa mutta pärjännee myös ainoana kissana mikäli leikittäjiä ja aktiviteettiä löytyy!

 

 

Alle vuoden ikäinen nuorimies etsii kotia! Omassa kodissa olisi hyvä olla kissakaveri, sillä Vili on tottunut aina elämään lajitovereiden kanssa.
Kokoa on jo liki aikuisen verran, mutta turkki on vielä pentumaisen pehmeä. 

 

 

Kaunis Tyyne on pikkuisen Hilun äiti. Tyyne sai nimensä suuren tyyneytensä ansiosta, mikä osaltaan johtuu raskaan elämänvaiheen tuomasta väsymyksestä.
Tyyne sopii hyvin ainoaksi kissaksi, mutta lajitoveri ei ole suinkaan este. Muita kissoja kohtaa Tyyne on välinpitämätön, ja haluaa säilyttää ympärillään arvokkaan alueen, eli iholle ei muiden kissojen sovi tulla.
Ihmisille Tyyne on lämmin ja lempeä!

 

 

 

 

Laitettiin tuo ihmispalvelija hommiin ja kyseleen meille omaa kotia. Hyvin se toki on palvellut, mutta etittäs nyt loppuelämän kotia. Ikää meillä on 12 vuotta per nenä, mutta uskallappas sanoa että oltas muka vanhoja... ollaan vireitä ja veikeitä herroja vielä. Kumpikin tykätään ihmispalvelijoista ja tietenkin tykätään toisistamme kun on tää koko pieni elämä yhessä hengailtu. Jos susta tuntuu yhtään et me sovittas just sun elämään niin ei muuta kuin yhteydenottoja vaan. Terveisin. Piki ja Äijä.

 

 

Tämä juro lihaskimppu on Ahti. Aikuinen, mutta ei missään tapauksessa vanha. Ahti asuu usean muun kissan kanssa, mutta ei juuri välitä lajitovereiden seurasta. Sopii hyvin ainoaksi kissaksi, tai tyttökisun kaveriksi. Urosten kanssa tahtoo välillä vähän kipinöidä. Ahti on ehdottomasti aikuisen ihmisen lemmikki, eli ei suositella lapsiperheeseen.

 

 

Erityisadoptio!
Ola-Kolli etsii aivan erityistä, ikiomaa, kärsivällistä ja rakastavaa kotia. Ola on elänyt pitkään yksin luonnossa laiminlyötynä ja totuttelee ihmisten seuraan. Esimerkiksi hoitotoimenpiteet ja kaikenlainen käsittely on edelleen hyvin vaikeaa. Ola ei vielä luota ihmiseen tarpeeksi, että sitä voisi nostaa tai vaikkapa silitellä Olan maatessa. Toisaalta Ola on hyvin hellä ja osoittaa sitä puskemalla ja käpertyy mielellään viereen läheisyyttä hakemaan. Myös pusuista Ola pitää kovasti! Ola on erittäin leikkisä, leikkii mielellään itsekseen sekä ihmisen tai kissakaverin kanssa. Kissakaveri olisikin Olalle varmasti mieleinen. Isoja miehiä Ola pelkää, ensisijaisesti Ola etsisikin omaa kissamammaa.

 

 

Loppuelämän kotia etsii kuvankaunis nuori neiti Pirra. Vajaa 2v. kaunotar palautuu yhdistykselle itsestään riippumattomista syistä. Pirra on arjessa uteliaana mukana palvelijansa toimissa. Tykkää leikkiä itsekseen sekä kissakavereiden kanssa. Vauhdilta ja vaarallisilta tilanteilta ei voi välttyä.  Pirra soveltuu parhaiten aikuiseen kotiin, sillä on hiukan arka uusia tilanteita ja äkkinäisiä liikkeitä kohtaan. Syliin tullaan hellittäväksi silloin kun huvittaa ja yöt nukutaan mielellään ihmisen vieressä.

 

 

Pieni, pehmoinen ja leikkisä Söpö-tyttö etsii omaa kotia! Nimensä veroinen kissa taitaa söpöilyn ja nauttii paijailusta ja harjaamisesta ja tekeekin sen selväksi tarttumalla palvelijaansa kädestä tassuilla ja joskus vähän hampaillakin. Söpö on arka vieraita ihmisiä kohtaan, mutta oman perheen seurassa luottavainen. Kissakaverin seurakin olisi Söpön mieleen. Söpöllä on myös hassu ominaisuus aivastella nauttiessaan paijailuista. Söpö kävikin aivastelun takia eläinlääkärissä useissa testeissä, mutta tulokset olivat negatiivisia! Aivastelu on vain seurausta mielihyvästä erittyvästä syljestä. Mistä löytyisi Söpölle oma koti?

 

 

Nappi on huomionhakuinen ja rapsutuksia rakastava karvapallero. Vierastaa hieman sylissä oloa, mutta tykkää makoilla hoitajansa vieressä. Tällä n. 2 vuotiaalla pojalla on myös kova ruokahalu. Tulee toimeen myös muiden kissojen kanssa.

 

 

Jos haluat tarjota kodin jollekkin kotia etsivistä eläimistä, ota yhteyttä neuvontapuhelimeen 044-2009817